RÄTT GOLV PÅ RÄTT PLATS - RÄTT LAGT TILL RÄTT PRIS

Om företaget

Örebro Fogfria Golv AB


Örebro Fogfria Golv AB etablerades 1998 och växte på kort tid till ett av Sveriges större golvläggarföretag. Företaget har idag fyra delägare samt 10 anställda.

Vi har många års erfarenhet av golvläggning i både industriella och offentliga miljöer. Vårt upptagningsområde är främst Mellansverige, och våra kunder är allt ifrån byggare, förädlare, fastighetsägare, kommuner och landsting till stora industrier som ABB, Procordia, Volvo och Atlas Copco.

Vi utför jobb med härdplastbeläggningar, akryl, vinylester, epoxi, polyuretan och cementprodukter. Tack vare vår duktiga personal och deras kunskaper och erfarenheter så har vi kapacitet för riktigt stora och utmanande projekt.

Som en utveckling och framåtskridande tog tidigare anställd personal över ägandet 2012. För att göra detta till en naturlig process lät vi företagsstrukturen kvarstå och samtliga före detta ägare stannade kvar i företaget och bidrog med sina kunskaper och erfarenheter. På detta sätt fortsatte vi ett starkt och givande samarbete, men med en ny företagsstruktur. Vi har därigenom fått ett fortlöpande företagsövertagande som inte påverkat våra kunder medan vi kontinuerligt lärt oss av varandra och därigenom fått ett smidigt övertagande av ägandet.

Det är vi som är de stolta ägarna, Patrik Almkvist , Mikael Palmborg, Fredrik Malm och Henric Fritz.

Vi stödjer

Örebro hockeyIndianerna Speedway

 Vi är certifierade

Auktoriserad för fogfrittgolvCertifierad Weber golventreprenör

 

 

 

Webbproduktion: Ahltorpmedia