Om oss

Om oss

Ett fortsatt engagemang med Örebro Fogfria Golv!

Sedan starten 1998 har Örebro Fogfria Golv byggt upp en gedigen kundkrets och ett mycket starkt varumärke, tack vare en stabil kärna och duktiga medarbetare.

Nu har dock tiden kommit för VD Mikael Palmborg att trappa ned och gå i pension och med detta följer en naturlig förändring av ledningen i företaget. Från personalen har nu Petter och Tobias kommit in som nya delägare tillsammans med nuvarande delägare Henric och Patrik. Petter har arbetat som golvläggare i Örebro Fogfria Golv sedan 1999, och Tobias kom in i företaget 2018.

Mikael kommer att vara kvar under 2023 för att hjälpa till med ett smidigt överlämnande till företagets nya VD, Petter Freed. Vår ambition är att fortsätta driva Örebro Fogfria Golv på samma framgångsrika sätt som det gjorts under de senaste 25 åren, med nöjda kunder och medarbetare.

Med vänlig hälsning,
Petter, Henric, Patrik och Tobias

Örebro Fogfria Golv AB etablerades 1998 och växte på kort tid till ett av Sveriges större golvläggarföretag inom industrigolv och golvavjämning. Vi har många års erfarenhet av golvläggning i både industriella och offentliga miljöer. Vårt upptagningsområde är främst Mellansverige, och våra kunder är allt ifrån byggare, förädlare, fastighetsägare, kommuner och landsting till stora industrier som ABB, Procordia, Volvo och Epirock.

Vi utför jobb med härdplastbeläggningar, akryl, vinylester, epoxi, polyuretan och cement produkter. Tack vare vår duktiga personal och deras kunskaper och erfarenheter så har vi kapacitet för riktigt stora och utmanande projekt.